Advertisements

Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda Jawa

Gambar Kata Kata Animasi Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Ramadhan Dalam Bahasa Sunda dan Jawa Terbaru 2018 berbagi kata kata mutiara menyambut bulan puasa ramadhan 1439 H ucapan kata maaf untuk teman dan sahabat dalam bahasa sunda dan jawa

Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Sunda 2018


Ucapan Maaf Menyambut Ramadhan Bahasa Sunda Ucapan Selamat Bulan Puasa Bahasa Sunda 2016 Gambar Kata Ucapan Puasa Bahasa Sunda Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Sunda 2016
Berbagi Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda Jawa Teu karaos sakedap deui tos sasih saum. Cimata nu ngeclak ngahudangkeun rasa nu pinuh ku pilampahan jeung lalampahan nu pinuh rasa lara jeung tunggara jeung laku lampah nu salah duh gusti, Sumujud abdi kagusti dina sasih saum nu bade dongkap bilih aya tutur saur nu teu ka ukur,reka basa nu pasalia,laku lampah nu teu merenah dugika raheut na manah,wening galih nu dipamrih,jembar manah nu diseja,sim kuring nyuhunkeun dihapunten tina sabudayakalepatan sareng kakhilapan “WILUJENG MAPAG SASIH ROMADHON 1439 H”

Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Jawa 2018


 

Advertisements

Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda Jawa | gambarfoto | 4.5

Leave a Reply

Leave a Reply