Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda|Jawa

Gambar Kata Kata Animasi Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Ramadhan Dalam Bahasa Sunda dan Jawa Terbaru 2017 berbagi kata kata mutiara menyambut bulan puasa ramadhan 1438 H ucapan kata maaf untuk teman dan sahabat dalam bahasa sunda dan jawa

Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Sunda 2017


Ucapan Selamat Bulan Puasa Bahasa Sunda 20167 Ucapan Selamat Bulan Puasa Bahasa Sunda 2017 Gambar Kata Ucapan Puasa Bahasa Sunda Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Sunda 2017

Berbagi Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda Jawa Teu karaos sakedap deui tos sasih saum. Cimata nu ngeclak ngahudangkeun rasa nu pinuh ku pilampahan jeung lalampahan nu pinuh rasa lara jeung tunggara jeung laku lampah nu salah duh gusti, Sumujud abdi kagusti dina sasih saum nu bade dongkap bilih aya tutur saur nu teu ka ukur,reka basa nu pasalia,laku lampah nu teu merenah dugika raheut na manah,wening galih nu dipamrih,jembar manah nu diseja,sim kuring nyuhunkeun dihapunten tina sabudayakalepatan sareng kakhilapan “WILUJENG MAPAG SASIH ROMADHON 1438 H”

Dp Menyambut Ramadhan Bahasa Jawa 2018


Dp Bbm Terbaru Hari Ini:

Dp Bbm Ucapan Menyambut Bulan Puasa Bahasa Sunda|Jawa | gambarfoto | 4.5
Leave a Reply